Jedno konto do aplikacji firmy.
Pozostałe sesje tego użytkownika zostaną zakończone.
Usunięcie zakończy sesje i odbierze dostęp do wszystkich aplikacji. Konto powiązane z historią danych firmy jest chronione przed usunięciem.
Wpisz adres , aby potwierdzić.